Bloggers

Bij Djasa weten we hoe waardevol bloggers zijn en daarom werken we graag samen met o.a. beautybloggers en nagellakbloggers. Voor de goede orde, we betalen nooit voor een review omdat we het belangrijk vinden dat de reviews over onze producten eerlijk en onafhankelijk zijn. Heb jij een blog en zou je graag een of meer van onze producten reviewen? Dan is het belangrijk dat je weet dat we wel een aantal eisen stellen aan 'onze' bloggers.

Zo vinden we het uiterlijk van je blog heel belangrijk, goede kwaliteit van je foto's, de kwaliteit van je reviews, of je regelmatig blogs post en het aantal reacties dat je ontvangt. Daarnaast natuurlijk zaken als bezoekersaantallen, pageviews en de locatie van je bezoekers.

Ben je van mening dat je blog aan onze voorwaarden voldoet? Stuur dan een e-mail naar info@djasa.nl waarin je ons uitlegt waarom je voor ons zou willen bloggen, welke producten je zou willen reviewen en waarom. Vertel ons wat meer over je blog en vergeet niet een link naar je blog te vermelden. (Ook Belgische bloggers zijn welkom om te reageren). 

De waardering van www.djasa-nagellak.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 51 reviews.